Uitservice

Uitservice is gespecialiseerd in het vergaren, organiseren en distribueren van agenda- en evenementengegevens.

Naast de levering van agenda- en evenementengegevens aan Dagblad van het Noorden maken ook partijen als RTV Noord, Marketing Leeuwarden en het magazine Noorderland gebruik van deze gegevens. Ook worden de websites van het Groninger Uitburo en Mijngenda gevoed met de service-informatie van Uitservice.

Uitservice als evenementenverzamelaar en -distributeur wordt steeds meer een begrip in Noord Nederland maar ook daarbuiten. Op dit moment bestrijkt Uitservice geheel Groningen en Drenthe en een belangrijk deel van Friesland.

De service-informatie wordt aangeleverd door onder andere particulieren en uiteenlopende partijen zoals theaters, galerieën, bioscopen en café’s. Uitservice wil uitgroeien tot het centrale servicepunt voor agenda-, evenementen-, toeristische, informatieve en servicegegevens in het Noorden.

Door bundeling van opgebouwde expertise, ervaring en technologie is Uitservice in staat een brugfunctie te vervullen tussen leveranciers van agenda- en evenementengegevens en evenementenorganisatoren èn afnemers van deze gegevens en hun verschillende producten. Uitservice beschikt over een hoogwaardig Uit CMS en efficiënte werkprocessen.

Uitservice ontvangt de agenda- en evenementengegevens graag 10 dagen voor publicatiedatum en bij voorkeur per E-mail via: info@uitservice.nl.
Alle belangrijke gegevens moeten daarbij aangeleverd worden: wie, wat, waar, wanneer, kosten, aanvang-/openingstijden en het volledige contactadres, incl. e-mailadres, internetadres en telefoonnummer. Digitaal fotomateriaal, vrij van rechten en bij voorkeur in hoge kwaliteit (minimaal 1, liefst 2 MB), is ook van harte welkom.

Contactgegevens

Uitservice
Postbus 60
9700 MC  Groningen
T: (050) 584 42 07
F: (050) 584 47 09
E: info@uitservice.nl
I: www.uitservice.nl

Opgave evenementen

Ik wil een evenement aanmelden voor plaatsing in de Uit-agenda!

Naar het evenementenformulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.